Užkandžiai prie burbono

Nors burbonas paprastai geriamas vienas, tačiau atsisakyti užkandžių prie jo tikrai neverta. Jeigu nutarėte, kad jūsų laukia burbono vakaras, pasiruoškite ir išskirtinių užkandžių stalą, dar prieš pradedant vaišintis. Štai keletas pasiūlymų, kokie užkandžiai ir burbonas, derės kuo puikiausiai.

Kepti grybukai su sūriu

Pasigaminti šį užkandį, prie kurio puikiai tiks burbonas, labai paprasta. Kartu jis visiems svečiams išliks atmintyje kaip tikrai puikus ir skanus užkandis, kurį labai smagu pasigaminti ir valgyti. Kartu jį prisimins kaip išskirtinį – tokio nebus anksčiau ragavę. Reikia paimti pievagrybius, išimti jų kotelius ir į kepurėles sudėti sūrio. Gali būti į kiekvieną kepurėlę įdėta kad ir keturios sūrio rūšys, tik nereikia dėti per daug. Galima ten pat įdėti ir kokios paprikos ar kitos daržovės gabalėlį. Tada reikia sudėti grybukus į sviestu iškeptą skardą ir pašauti kepti. Grybukai keps 10 – 15 minučių. Per tą laiką išbėgs iš jų sunka ir tas sūris ištirps, susimaišys su grybo sultimis. Ta nuostabi masė bus labai skani. Išjungusgrybukus išimti ir iškart tiekti ant stalo. Burbonas prie jų puikiai tiks. Nors galima juos valgyti atskirai ir be burbono, nes gerai tiks ir prie vyno, alaus.

Batonas ir užtepėlė

Standartinis užkandžių pasirinkimas paprastai įtraukia skanios skrudintos duonos gabalėlius ir įvairias užtepėles.Užtepėles galite pasigaminti iš sutrinto avokado, alyvuogių, kuskuso, žirnių. Užtepėlių geriausiai patiekti kelių skirtingų rūšių ir žmogus galės kiekvienas kaip norės tą užtepėlę dėti ant batono, ir bus labai skanu. Geriausias batonas tokiaiužtepėlei – kelių grūdų, ne paprastas baltas, o su neskaldytais grūdais.

Apkeptos daržovės

Dabar vis populiariau yra grilyje keptos daržovės. Jas galima kepti ir su prieskoniais iškart viską užbėrus, ir prieš tai užmarinavus prieskonių masėje. Tada galima marinuoti netgi tame pačiame burbone su prieskoniais – tai suteiks ypatingą švelnumą daržovėms. Pakeptos grilyje jos bus labai skanios, ir su jomis bus galima gauti daug naudingų medžiagų. Su tokiomis daržovėmis jūs tikrai padarysite gerą sprendimą jas užsisakydami ir turėdami tai, kas jums patiems bus tikrai labai skanu. Gerai tiks ir prie burbono, ir prie alaus. Tokio užkandžio privalumas, kad cukinijos, morkos, bulvytės, moliūgai nepavers jūsų storais. Žmonės linkę prisivalgyti prie alkoholio, o tokie užkandžiai bus sveikiau nei maišas krekerių, traškučių, šokolado ar duonos su sūriu bei česnaku.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *